GUNNA HØJGAARDS KLINIK
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@gunnahojgaardsklinik.dk

Ikke kategoriseret

Hvem er jeg

17. april 2010

Jeg giver fysiurgisk massage, det vil sige behandling på naturvidenskabeligt grundlag. Min behandling retter sig imod belastningsskader og gigtsygdomme i muskler og led, graviditetsgener, følger af ekstrem stress, ulykker eller større operationer samt medfødte sundhedsproblemer.

Jeg er en af massagens pionerer i Danmark. Jeg har siden 1976 undervist fremtidens massører i de nyeste behandlingsmetoder (MASSAGESKOLEN). Både i København, i danske provinsbyer og i de øvrige nordiske lande.

For at følge med udviklingen inden for forskning og behandlingsteknik  opdaterer jeg løbende mine kundskaber på kurser og konferencer i ud- og indland.

Mine bøger: “Massage Grundbog” med video, “Massør – Pas på dig selv” med video. Disse to sælges ud af huset.
Resten er til elever og kursister: kompendiet  “Behandlerpsykologi”, kompendiet til “Sygdomslære”, kompendiet til “Orientering om andre alternative behandlingsformer”, lærebog  “Arbejdsblade til anatomi”, “Fascielære” . Jeg skriver også blogs på min skoles hjemmeside www.massageskolen.dk og artikler om behandlingformer og praksis.

Jeg er RAB registreret, registreret til at give momsfri behandlinger og medlem af Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM) og mdl. af foreningens udvalg for Nordisk Brancheråd for Massage, samt medlem af Fascia Research Society.