GUNNA HØJGAARDS KLINIK
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@gunnahojgaardsklinik.dk

Anbefalinger

Læs om hvad massage har gjort for andre
Anbefalingerne kommer fra mine klienter i klinikken i København, som jeg lukkede i januar 2018 for at flytte til Torup.

Anmeldelse af behandling

22/3 2022

På vej hjem fra en ualmindelig dejlig og blid behandling af Gunna Højgaard, reflekterer jeg over letheden og bevægeligheden i problemområderne, som jeg føler i min krop lige nu. Havde netop under behandlingen spurgt Gunna til hendes teori om hvorfor jeg ofte føler mig mere stiv og øm efter en klassisk, dybdegående massage, som jeg jo altid har ment skulle kunne mærkes!

I dag har jeg erfaret at min krop reagerer negativt på ”hårdt mod hårdt”, men positivt på blid, kompetent behandling. Totaloplevelsen hos Gunna, hvor jeg blev nurset og puslet om, understøttet og løbende svøbt med varme klude og tæpper, har gjort sin virkning J

De bedste hilsner
Lene Schmidt, Skoleleder
DDZ Herlev

 

“Jeg har været fast kunde hos Gunna siden starten af nullerne, og har modtaget et utal af behandlinger for diverse spændinger og arbejdsrelaterede symptomer- i gennemsnit ca. hver 3 uge –  så det er blevet til ganske mange seancer.

Oprindelig startede jeg pga. en arbejdsrelateret skade, hvor svimmelhed var en problematisk del af hverdagen og nakke og øvre ryg var derfor i starten udgangspunktet for de første behandlinger, men gennem årene blev det en priorteret aftale på linje med frisør og tandlæge besøg, da mit fysiske velbefindende – stressniveau- fik det markant bedre ved tilbagevendende behandlinger. 

Hver behandling er altid startet med en kort snak om, hvordan det er gået siden sidst og en afstemning af, hvad denne behandling skal indeholde,og ved afslutningen er der ført noter og evt. givet råd til næste gang. Og indimellem start og slut har jeg ofte endda været så vel tilpas, at jeg næsten er faldet i søvn undervejs på briksen eller har følt mig “svævende i galakserne

Jeg tøver ikke et sekund med at anbefale Gunna og den eneste grund til, at jeg desværre ikke længere er at finde blandt hendes klienter skyldes kun, at der er blevet for langt mellem behandler og klient (Nord Sjælland # Nørrebro)

Pwink

“Jeg har gennem flere perioder, hvor jeg haft smerter og spændinger ,fået massagebehandlinger hos Gunna.Hun har virkelig hjulpet mig, så jeg igen har følt mig frisk og afspændt med ny energi. Det er godt at komme hos Gunna, som er et kompetent og varmt menneske.
Ida”

“Jeg kan helt ærligt ikke forestille mig nogen bedre massør i Danmark end Gunna. Hun har erfaringen, hun har det teoretiske, hun har det praktiske i hænderne, og hun er samtidig så utrolig professionel, at man fuldstændig slapper af, i tillid til at Gunna kan hjælpe. Og det kan hun. Man går aldrig forgæves, og det er mig stadig et mysterie, at hun ikke koster det dobbelte, men det er jo bare ‘vores’ held. Ligesom Gunna er et ‘held’ det for alle, som døjer med med noget i bevægelsesapparatet.
Tak for mange gode timer, Gunna. De er vel nok heldige i Torup.

Kh Majbrit”

“Jeg har fået massage af Gunna i ca 8 år. Jeg har et uhensigtsmæssigt spændingsmønster, som Gunna har sørget for at holde nede, så jeg kunne leve med smerterne. Hun har desuden fået mig igennem 2 graviditeter med massive smerter. Gunna er utrolig kompetent og meget tillidsvækkende. Hun går til opgaven, som var det en krimigåde, hun skulle løse, og hun finder altid skurken. Jeg er meget taknemlig for alt det, hun har gjort for mig og kan på det varmeste anbefale behandlinger hos hende.

Bedste hilsner Bitten”

“At komme til massage hos Gunna er et lise for sjælen.
Der er dejlig atmosfære, dejlig roligt
Gunna har styr på din historik. Er dyb professionel
Man har det dejligt når man går derfra.

Mange varme hilsner fra Gitte KBH N”

“Skal det være godt, skal det være Gunna. Gennem en del år har jeg haft den glæde at få massage hos Gunna, det har både været når kroppen har gjort ondt eller blot for at slappe af. Hun har hjulpet med skader, etc.

At komme til behandling hos Gunna er at der bliver tage omsorg for en, hendes venlige og varme måde at være på indgyder tillid og tryghed. Dertil kommer en dyb viden om kroppen og en blid massage. Alt sammen noget der kun gør godt, når noget gør ondt.

Kåre”

“Kære Gunna.

1000 gange mange tak for alle de fantastiske timer som jeg har tilbragt

i dine kyndige hænder.

Altid har du kunnet løse de problemstillinger som har udfordret min krop 😉

Du skal vide at jeg har nydt hvert et øjeblik og har suget til mig, og lært fra dig om din store faglige ekspertise og ikke mindst har vi haft nogle dejlig kollegiale samtaler om fremtiden og vores dejlige fagområde.

Du  har været , og er stadig en enorm inspirationskilde for mig og jeg vil savne at modtage din dybe massage.

Jeg deler din professionelle indstilling og tilgang til det at være behandler, og ønske om, at kun det bedste , er godt nok til vores klienter.

Tak, min ven – vi holder kontakten.

Taknemmelige og kærlige tanker fra en fan af dig 😉 Bettina Werge

Den Blå Delfin”

” Jeg har gennem flere perioder ,hvor jeg haft smerter og spændinger , fået massagebehandlinger hos Gunna.Hun har virkelig hjulpet mig, så jeg igen har følt mig frisk og afspændt med ny energi.Det er godt at komme hos Gunna, som er et kompetent og varmt menneske.

Ida”

“Jeg kan kun anbefale Gunna på det varmeste. Hun er en suveræn behandler. Der er en stor integritet forbundet med hendes faglige viden, samtidig med at hun er menneske, der lytter, ser personen, og behandler udfra både hvad hun ved, og hvad hun kan mærke er rigtigt for lige netop den person.

Udover at Gunna har hjulpet mig af med min spændingshovedpine, mm, har hun også lært mig en masse om, hvordan min krop fungerer – og hvordan den reagerer. Hun symptombehandler nemlig ikke kun, hun ser det store billede og prøver på smukkeste vis at hjælpe én med at forebygge, at skaden sker igen.

Gunna har på mange måder været med til at ændre min liv, og hvordan jeg vælger at leve det. Hun har min allervarmeste anbefaling.

Kærlig hilsen
Birgitta”

”Tak for mange gode behandlinger i 16/17. Din behagelige, bløde og alligevel dybdegående massage, fik has på et par stædige og tilbagevendende spændinger. Jeg har anbefalet dig til flere af mine klienter – og hører faktisk meget ofte dit navn nævnt. Det er helt sikkert at du ikke har set mig for sidste gang, selvom jeg nu må på en længere køretur for at nyde godt af din behandling😊

Bedste hilsner
Karina Colding”

“Efter at have prøvet rigtig mange forskellige former for massage, fandt jeg endelig den helt rigtige form hos Gunna Højgaard.

Mange gange har en enkelt gang massage hos Gunna været nok, til at behandle nakke, ryg og andre problemer.

Med en kronisk dårlig ryg og siddestillende arbejde har det for mig været vigtigt, at Gunnas massage straks har gjort sine underværker. Gunna sætter sig hurtigt ind i patientens problemer og smerter, hun rammer meget præcist med sin massage og man går derfra med en total afslappet følelse, af at være født på ny. Gunna giver gode råd til, hvordan du selv kan vedligeholde dit velvære og imødegå nye smerter. Selv bruger jeg Gunnas teknik til behandling af min nakke, da det er den eneste måde, der nænsomt og hurtigt afhjælper problemet. Kun Gunna får lov at behandle min nakke med sin nænsomme, men effektive form for massage.

kh

Jane”.

 

”Jeg blev sent i livet opmærksom på, at min krop var det vigtigste redskab i en hverdag, som indtil da havde båret præg af kun at være til stede i hovedet. Gunnas meget blide og respektfulde massage gjorde krop og psyke godt. Samtidig har jeg lært en masse om, hvordan kroppen fungerer, fordi Gunna på smukkeste vis kombinerer det, hun mærker – med det hun ved… dog altid i respekt for mig.

Jeg er vild med fysiurgisk massage, som ikke gør ondt! Fordi Gunna har lært mig, at hverken massage eller træning skal gøre ondt for at være godt og effektivt.

Mange hilsener og held og lykke fremover.

Med venlig hilsen
Helene Mau”

 

“Jeg har fået tre behandlinger i Gunnas klinik i forbindelse med adskillige problemer med ryggen. Det var en meget god oplevelse i alle henseender. Stemningen i klinikken var meget behagelig, behandlingen foregik i meget hyggelige omgivelser. Gunna formår at behandle effektivt uden at det gør ondt. Efter behandlingen følte jeg mig helt afslappet både fysisk og mentalt. Det føltes som om kroppen var blevet inviteret til at opgive spændinger og slappe af. Jeg vil til hver en tid anbefale at gå til Gunna, hvis man har brug for en fysiurgisk behandling.

Bedste hilsner

Galina”

 

”Da jeg kom til Gunna første gang, kunne jeg ikke sidde på en stol, hvilket er meget upraktisk, når man skal arbejde mange timer dagligt ved skærmen.

Jeg ved ikke, hvad Gunna gjorde, hverken ved den eller senere lejligheder, for jeg befinder mig altid i en tilstand af trance, mens behandlingen står på, men jeg ved, at jeg aldrig mere har smerter i den legemsdel, der er højest, når man plukker jordbær 🙂

Det er med andre ord en lise at kende et menneske, der kan tale med ens krop.

Vibeke Marx”

 

” Det har altid være en fornøjelse at komme til dine behandlinger, jeg har brug for en rolig og kompetent behandler og må sige at du lever op til det. Det kan måske godt være det bliver svært at finde en ny behandler i København, når du nu trække nord på, men måske er tiden inde til at prøve :O)

Ønsker dig god fornøjelse for mit indtryk er at det er en `fornøjelse` for dig at behandle, vi ses igen.

Kærlig hilsen Laurens”

 

“Jeg vil varmt anbefale Gunna Højgaard. Jeg har gået i flere forløb hos hende, både til velværemassage og til egentlige behandlinger. Begge dele har været utroligt gavnligt og udført professionelt i en behagelig og tryg atmosfære. Gunna er én af de absolut dygtigste behandlere, jeg nogensinde har mødt og har et imponerende kendskab til kroppen og relevante behandlingstiltag.

Varme hilsner og gode ønsker

Tanja”

 

”Det var min søster, der for ca. 2 år siden, anbefalede Gunnas massage, fordi jeg døjede med rygsmerter/et kraftigt hold i ryggen. Og Gunna fik, på yderst kompetent og nænsom vis, lindret og løst op for smerterne. Siden da, har jeg haft stor glæde af hendes behagelige og kyndige massage, i de perioder, hvor jeg har haft brug for hyppig lindring og ellers med jævne mellemrum. Det var Gunna som gjorde mig opmærksom på, at mine tilbagevendende rygsmerter, måske kunne skyldes en skævhed i ryggen, og hun opfordrede mig til, via egen læge, at få det undersøgt. Og ganske rigtig viste røntgenbilleder, at der var tale om scoliose (skæv ryg) og i en grad, så jeg fik henvisning til fysioterapeutisk behandling og træning. Så jeg kan kun sige, at det er Gunnas fortjeneste og takketvære hendes grundige og saglige vurdering, at jeg nu er kommet i gang med regelmæssig ryg træning.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Gunnas massage.

Fra Karen Simonsen”

”Jeg vil på det varmeste anbefale Gunna Højgaard. Hendes professionalisme og forståelse for hele mennesket, skaber et rum med nærvær og ro, hvor kroppen kan give slip på stress og spændinger. Jeg har ikke tidligere oplevet en behandler, der som Gunna, formår at hjælpe kroppen til at give slip i en grad, hvor det eneste der er til stede er en tilstand af ren væren.  Dertil kommer en dyb intuitiv forståelse for netop den enkeltes behov og problematikker, samt en massageteknik der er nænsom og nærværende og samtidig spot on. Jeg går derfra som et nyt menneske 😊

Anna Hallgard

Kiropraktor”

 

”Jeg har søgt behandling hos Gunna gennem årene, når jeg har haft smerter. For eksempel havde jeg smerter i hofte og lænd. Efter en serie behandlinger forsvandt smerterne, og de er ikke kommet igen. En anden gang havde jeg slemme smerter i tænderne, som hverken læge eller tandlæge kunne finde forklaring på. Gunna vidste, at sådanne smerter kan komme fra kæbeleddet. Efter 2 behandlinger var smerterne væk. Når jeg får massage hos Gunna føler jeg mig tryg ved at være i kompetente hænder. Det mærkes, at hun mestrer en række teknikker. Hun er grundig og seriøs og hygiejnen er i top. Hun får mine varmeste anbefalinger

Karen W”

 

” Det har altid været en fornøjelse at komme hos dig.

Dine behandlinger har altid været gode, både hvad angår mine arme, skulder og ryg, det har været medvirkende til at jeg i en stresset hverdag, er kommet godt ud på den anden side.

Du er en dygtig og engageret behandler.

Knus
Susanne”

“Hej jeg hedder Pia og har selv en uddannelse fra Nordlyset ( healing massage ) Det hele begyndte med at jeg tager et kursus i arvævsmassage hos Gunna. Jeg bliver lagt op på briksen og Gunna tager fat i mit ar jeg  har på maven. Ja , faktisk  fik alle mine ar en tur, og jeg tænker at det er lige hvad jeg har brug for. Jeg har siden været  klient hos Gunna og min mave, som har været låst fast på  grund af arvæv er stille og roligt blevet blød og smidig. Og min arm, som også var lås fast efter brystkræft er også blevet smidig. Jeg ville ønske alle der har haft brystkraft ville henvende sig til Gunna og få denne fantastiske hjælp, som Gunna har givet mig. Jeg er meget taknemlig for den behandling, som Gunna har givet, idet jeg har fået min krop tilbage, også min selvstændighed idet jeg nu selv tage en kjole på uden hjælp

Med venlig hilsen Pia Holm”

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret 6/2-2018